Horațiu Florea: E devreme să vorbim despre o alianță între PRO România și PSD. Mai sunt și alte scenarii posibile

0

Coordonarorul filialei Alba a PRO România, Horațiu Florea, apreciază că este mult prea devreme să se vorbească despre o alianță politică între partidul pe care îl reprezintă și PSD.

“Am urmărit și eu, spre exemplu, declarațiile domnului Dîrzu, însă cred că dânsul s-a pripit puțin. În ceea ce ne privește, suntem una dintre forțele politice “curtate”, dacă vreți”, și dacă intrăm într-o alianță aceasta poate fi construită, de ce nu, alături de ALDE, UDMR, USR șamd, nu neapărat alături de PSD. Personal, la acest moment, consider că nu e realist să discutăm despre formule politice și să avem garanția că aceste lucruri se vor și întâmpla”, a precizat Horațiu Florea.  

El a mai adăugat că, la nivelul județului Alba, filiala PRO România este una în permanentă dezvoltare și că va continua să aducă în echipă oameni care au expertiză în domeniile lor de activitate.

„Spun, cu mândrie, că la niveul județului Alba PRO România și-a desemnat candidații în alegerile viitoare în peste 80% dintre unitățile administrativ teritoriale. Am făcut-o inclusiv la Alba Iulia unde, la funcția de primar, l-am desemnat pe avocatul Gheorghe Beleiu, un om în care am foarte mare încredere. Toți candidați noștri sunt oameni care pot să facă față, cu brio, problemelor și provocărilor din comunitățile pe care le reprezintă”, a transmis Horațiu Florea.

În opinia acestuia, indiferent de alianțele care se vor forma sau nu la nivel național sau local, PRO România va servi, înainte de orice, interesul cetățenilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top