FOTO – Cea mai modernă autospecială de stingere a incendiilor din țară folosită în scopuri personale de apropiații primarului din Sebeș. Săptămânal autoutilitara alimentează cu apă un restaurant din Alba Iulia

2

Una dintre cele mai moderne autospeciale de stingere a incendiilor din țară, cea a SVSU Sebeș este folosită pentru a aproviziona cu apă un restaurant din Alba Iulia. Autoutilitara, în valoare de 12 miliarde de lei vechi, a fost achiziţionată în 2015 cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Sebeş şi a fost o premieră pentru România la acea vreme.

Dacă SVSU Sebeș,  se pare că nu prea are activitate , primarul Dorin Nistor s-a gândit să folosească autoutilitara, în scopuri nobile, pentru apropiații acestuia. Așadar, săptămânal, cea mai nouă mașină a pompierilor voluntari din Sebeș aprovizionează cu apă resturantul Panoramic din Alba Iulia. Firma care gestionează luxoasa locație din Dealul Mamut ar aparține familiei Nistor.

În condițiile în care autoritățile competente ar trebui să ia măsuri putem vorbii despre un caz clar de abuz în serviciu și folosirea unui bun în scopuri personale, fără a plătii costurile de întreținere și utilizare a acestuia, acest lucru fiind imposibil.

Distribuie

2 comentarii

  1. Faina treaba! Am vazut o „autospeciala” care mergea in Pian la un incendiu, viteza maxima fiind 50km/h, va imaginati ca pana in Pian a pierdut 2/3 din apa ce o avea in ea. Si noi alimentam restaurante. Sebeseni, puteti arde ca sobolaii cu „autospecialele” noastre de rahat.

Lasă un comentariu

Top