Florin Roman a demisionat din funcția de vicepreședinte PNL, după ce conducerea partidului a decis să nu susțină un proiect al PSD

0

Vicepreședintele PNL Florin Roman a demisionat din funcție, după o sedință a Biroului executiv național marcată de dispute legate de modul în care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ.  Proiectul PSD urmează să intre luni în dezbaterea Senatului.

„Am înaintat astăzi, demisia din funcția de vicepreședinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuință. Atunci când începi sa constați ca, după multă munca și efort, părerea ta este minoritara, cred ca decizia este cea corecta. Iar majoritarii trebuie sa-și asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL într-o situație delicata. Voi rămâne in continuare același deputat de opoziție incisiv la adresa PSD!”, a scris acesta, pe pagina sa de socializare.

Surse din PNL au declarat că Roman le-a recomandat colegilor, în ședința BEX sa voteze modificările operate de PSD la Codul Administrativ. Roman a vorbit necesitatea adoptării amendamentului potrivit căruia aleșii locali vor primi indemnizații speciale. “Acest proiect de lege este benefic și pentru primarii și consilierii noștrii” ar fi spus Roman în spatele ușilor închise.
Distribuie

Lasă un comentariu

Top