FCSB – CFR CLUJ a fost amânat. Alexandru Păun (CFR Cluj) – depistat pozitiv cu COVID 19

0

Derby -ul dintre CFR Cluj și FCSB, partidă care trebuia să se dispute în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Națională, a fost amânat de către reprezentanții LPF.

Un jucător din echipa antrenată de Dan Petrescu, a fost confirmat pozitiv cu COVID 19. Este vorba despre Alexandru Păun.

Lotul campioanei nu o să se poată întoarce la Cluj, echipa va rămâne pentru o săptămână în apropierea capitalei, fiind cazată în complexul de la Mogoșoaia.

Duminică, jucătorii din Gruia, vor fi testați din nou. CFR Cluj e al doilea club din Liga 1 care înregistrează cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor.

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă în acest sens:

„Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB era una foarte importantă pentru stabilirea campioanei din Liga 1. Ardelenii au un punct mai puțin decât liderul CSU Craiova. Puteau trece pe primul loc în clasament cu o victorie în fața celor de la FCSB. De partea cealaltă, oltenii au un meci programat duminică, de la ora 19:30, pe terenul celor de la FC Botoșani.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top