Acuma răsfoiți: Primăria Alba Iulia

Politică
0

În opinia mea, administrația locală nu trebuie să sprijine financiar echipe de sport (fotbal, baschet etc), ci acestea trebuie să fie susținute de către mediul privat.În schimb, autoritățile ar trebui să pună la dispoziție infrastructura și să susțină sportul de masă, destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Politică
0

Este penibil ca în anul 2020 să mai trebuiască încă să vorbim despre „communism”. Și totuși o facem pentru că o simțim cu toții: PileCunoștințeRelații din păcate se referă la un sistem care funcționează încă și la Alba Iulia. Pentru că altfel nu se obțin contracte, avize, permise etc. Am spus-o și o declar public: contractele pe câte un pachet de țigări vor înceta. Sau dacă acela este prețul corect, acel preț se va aplica tuturor! Fără clientelisme de partid. Deși, nu cred că un spațiu comercial pe Bulevardul Transilvaniei costa un pachet de țigări pe lună!!!

Politică
0

La vremuri noi, infrastructura veche: numărul locuitorilor din zona Arex s-a mărit foarte mult in ultimii doi ani, însă străzile și canalizarea nu s-au adaptat trendului. Acest cartier arată dezastruos din punct de vedere al infrastructurii, iar după fiecare ploaie este mai rău decât pe o uliță din vechile timpuri. Gropi, nămol, mizerie… practic asta este ceea ce poate oferi la acest moment Primăria Alba Iulia propriilor cetățeni.