Acuma răsfoiți: DSP Alba

Local
0

*” Intervenția promptă și eficientă a specialiștilor din DSP Alba, precum și posibilitatea testării extinse în regim de urgență a tuturor contacților prin laboratorul propriu, toate focarele apărute până în prezent la nivelul județului au fost limitate și gestionate eficient”, dr. Daniela Popa DREGHICI, director adjunct în Sănătate Publică, medic epidemiolog al DSP Alba

Social
0

Când toată lumea încearcă să se ferească din calea noului tip de virus, există o categorie profesională care îl confruntă direct, cu toate riscurile aferente. Aceștia sunt asistenții medicali comunitari și școlari din Alba, despre care se vorbește destul de puțin în general și nedrept de puțin în aceste zile.

Local
0

În actualul context, direcțiile de sănătate publică din țară au devenit, aproape peste noapte, instituții de importanță vitală în coordonarea și monitorizarea situației provocate de răspândirea noului coronavirus. Existența, la nivelul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba a unei echipe sudate, formată din specialiști cu experiență, dedicați meseriei și caracterizați de o înaltă responsabilitate, a făcut ca instituția noastră să pornească din timp și cu dreptul în lupta cu coronavirusul.

1 2 3 6