Acuma răsfoiți: DSP Alba

Eveniment

0

În baza atribuțiilor pe care le are și a legislației care reglementează normele de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, Direcția de Sănătate Publică Alba somează toți operatorii responsabili de colectarea și depozitarea deșeurilor menajere să ridice în cel mai scurt timp posibil, de pe toată suprafața municipiului Alba Iulia și a județului Alba, toate deșeurile care amenință să se transforme în focare de infecție și să afecteze astfel sănătatea populației², a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, prin intermediul paginii de socializare.

Eveniment

0

În urma unei videoconferințe convocate luni de DSP Alba la care au participat reprezentanți ai tuturor spitalelor din județ s-a discutat și stabilit suplimentarea numărului de paturi destinate tratării bolnavilor COVID din Alba cu 71. Astfel, numărul paturilor COVID ar crește la 401, în prezent existând 330 de locuri pentru pacienții depistați cu Sars-Cov2 (din care 20 paturi AŢI COVID). Cele 71 de locuri noi se preconizează a fi repartizate astfel:

Eveniment

0

Insituția Prefectului și DSP Alba iau măsuri pentru desfășurarea în singuranță a alegerilor de duminică, 27 septembrie 2020. O categorie aparte de votanți o reprezintă persoanele confirmate cu virusul Sars-Cov2 izolate în unități medicale sau la domiciliu și persoanele carantinate la domiciliu (adică suspecți, contacți ai pozitivilor), care au dreptul să voteze prin intermediul urnei mobile.

1 2 3 8