DOCUMENTE : Fabrica de Arme Cugir riscă să fie EXECUTATĂ de firma actualului director general adjunct !

3

Situație hilară la Fabrica de Arme Cugir după ce firma care a fost administrată de actualul director general adjunct este nevoită să recupereze aproape un milion de lei penalități de întârziere a plăților pentru debitul principal de 1.224.689 lei.


Astfel că SC Product Prest SRL, coordonată și condusă în trecut de Gheorghe Sava, actualul director general adjunct al Fabricii de Arme din Cugir, acționează în instanță Fabrica de Arme pentru a recupera suma de 812.435 lei.


În toți acești ani în care FAC acumula datorii, Gheorghe Sava, avea funcții de conducere, ori șef de atelier ori director de producție la armament.
Relația dintre Product Prest SRL și Gheorghe Sava a fost bine protejată. Culmea este că după ani de zile aflăm directorul general adjunct al Fabricii de Arme din Cugir a omis tot timpul să spună adevărul în declarațiile de avere, care pentru domnia sa par a fi opționale. Încă din 2007 Sava se afla în grave conflicte de interese.


Mai mult decât atât la un moment dat Gheorghe Sava în timp ce era șef de atelier la FAC figura angajat și la o altă societate comercială care presta servicii pentru Fabrica de Arme.


Pe rolul Tribunalului Alba se dosarul 2805/107/2018 prin care Product Prest SRL, societate aflată în faliment și reprezentată de o firmă de insolvență, deschide o acțiune în pretenții și cere instanței să oblige Fabrica de Arme Cugir să plătească suma de 812.435 lei.


Practic firma lui Sava Gheorghe urmează să execute Fabrica de Arme din Cugir la care același Sava Gheorghe este director general adjunct.


Activitatea Fabricii de Arme Cugir S.A., a fost externalizată prin Hotărârea nr.11/02.11.2007 a Consiliului de Administraţie, care reglementa toate elementele privitoare la trimiterea angajaţilor in şomaj tehnic, stabilirea SRL-urilor ce urmau să preia activitatea, stabilirea reperelor ce urmau să fie executate de fiecare SRL şi modul în care va fi angajat personalul.


In aceasta conjunctură activitatea Fabricii de Arme Cugir S.A. se externalizează prin înfiinţarea unor societăți comerciale cu răspundere limitată. Acestea sunt: S.C. PROTOTIP S.R.L., S.C. KEN ARMS PRODUCT S.R.L., S.C. PRODUCT PREST S.R.L., S.C. MOUNTING PROD S.R.L., S.C. MECANIK WORK S.R.L., S.C. FORGING METAL S.R.L., S.C. MECANO PRODUCT S.R.L., S.C. TIGAN PREST S.R.L., S.C. IVET S.R.L.

Distribuie

3 comentarii

 1. Si toate acestea sunt cu aprobarea si obladuirea cui? A liderului de…distrus vieti, el lidero maximo, chapo de cugir…sindicacatul.

  De exemplu:
  Prefaceti-va ca sunteti platiti si scrieti si despre
  Firma Prototip a liderului de sindicat, care produce daune de zeci de miliarde in prezent. Chiar mai mult, firma inca isi desfasoara activitatea in asa zisa fabrica.

  Sau scrieti si despre persoanele hartuite sexual la locul de munca de catre liderul sindicacatului, despre accidentele de munca, despre hotiile nemarginite ale directorului general sub obladuirea sindicacatului.

 2. Domnilor, de ce nu aprobati si mesajele cititorilor in care va anunta si de firma Prototip a liderului de sindicat, care produce zeci de miliarde daune anual?
  Sau de multiplele hartuiri asupra angajatilor realizate de seful suprem?
  Sau de celelalte firme ale directorilor?

 3. Miroase a răfuiala de sindicat.Totusi de dragul adevărului actualul director general a “uitat”să înapoieze apx 800 milioane ai vad că nu sunteți foarte interesați de acest aspect

Lasă un comentariu

Top