Descoperă ce tipuri de pantaloni nu trebuie să îţi lipsească din garderoba de vară

0

Vreţi să te bucuri de temperaturile calde de vară, de plimbări lungi, de ținute de vacanţă confortabile şi outfituri perfecte pentru activitatea pe care o desfăşori. Pentru a beneficia de confort este important să mizezi pe calitate şi să alegi haine potrivite. În rândurile următoare vei descoperi ce tipuri de pantaloni nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Iată trei modele versatile care vor oferi ţinutelor tale libertate de mişcare şi stil.

Blugii albaştrii  – must have-uri în garderobele casual urbane

Trebuie să recunoşti, că starea de confort furnizată de o pereche de blugi, cu greu poate fi egalată de alte articole de îmbrăcăminte. Distinși, versatili, expresivi, astfel sunt caracterizate aceste articole de îmbrăcăminte atemporale. Şi, când alegi blugi albaştrii clasici sau pantaloni bărbaţi moderni din denim cu rupturi discrete poţi crea ţinute cu adevărat impresionante. O pereche de jeanşi poate fi piesa cheie pentru ţinutele de vară casual relaxante. Poţi combina varianta preferată cu tricouri lejere şi sneakersi moderni şi poţi accesoriza ţinuta cu pălării din paie sau şepci de baseball. Te vei bucura de un look autentic!

Combina modelul preferat cu o cămaşă din in şi loafers în culori deschise şi ai creat ţinuta perfectă pentru o ieşire în oraş. Cu ajutorul unei perechi de pantaloni de jeansi  albaştrii poţi contura şi ținuta de muncă. Mizează pe cămăşi subţiri cadrilate şi tenişi monocromi pentru un look profesional sau pe cămăşi minimaliste şi pantofi din piele dacă îţi doreşti un outfit smart expresiv. În ultima situaţie ceasul de mână, ochelarii de soare şi geanta din piele vor face diferenţa.

Pantalonii chinos – eleganţi, dar confortabili

Pantalonii chinos sunt recunoscuţi pentru confortul şi eleganța pe care le degaja. Sunt variante ideale pentru ţinute cu aspect smart casual de efect. Atât modele de chino lungi cât şi cele de chinos scurţi pot fi combinaţi cu tricouri polo şi cămăşi din materiale naturale, asigurând confort în timpul zilelor toride de vară. Ţinutele cu chinos pot fi personalizate ușor cu accesorii expresive. Cei ce mizează pe pantaloni bărbaţi de calitate în culori neutre se vor bucura de versatilitate, cei ce aleg o paletă coloristică vibrantă vor putea crea outfituri energizante. Anul acesta este unul permisiv, când vine vorba de cromatică şi asocieri.

Pantalonii de trening bărbăteşti  – outfituri dinamice

Că garderoba să fie completă, nu trebuie să lipsească  cel puţin o pereche de pantaloni de trening bărbați comozi. Aceste piese îţi vor permite să te bucuri de outfituri perfecte pentru mişcare. Fie că apreciezi o sesiune de alergare, un meci de tenis sau pur şi simplu o plimbare lungă, pantalonii de trening sunt must have-uri. Totuşi, aceştia nu sunt doar articole de îmbrăcăminte confortabile, ci şi piese ce te ajută să creezi ţinute stradale expresive. Combină pantalonii de trening preferaţi cu tricouri cu imprimeuri, sneakersi albi şi o şapcă de baseball şi vei obţine un look tineresc, uşor nonconformist.

Având aceste articole de îmbrăcăminte în garderobă vei crea ţinute confortabile şi moderne de vară. Alege produse de calitate, realizate din materiale prietenoase pentru a avea mereu aspect impecabil.

Sursa de imagine:
motah / Shutterstock.com

Distribuie

Lasă un comentariu

Top