Delegație din Alba prezentă la primul congres al partidului Pro România.

0
O delegație de 20 persoane în frunte cu coordonatorul Pro România Alba, Horatiu Florea, a participat la București la primul congres al Partidului Pro România .
Sâmbăta 20 octombrie delegații au participat la atelierele de lucru Pro România care au fost pe diferite domenii cum ar fi Agricultura ,Economie ,Digitalizare ,iar duminică la Congresul partidului, unde l-au ales pe Victor Ponta președintele formațiunii Pro România. Daniel Constantin ,Sorin Câmpenu și Nicolae Banicioiu au fost aleși prim-vicepreședinți.
Pro România este un partid de centru-stânga, care promovează o viziune liberală în economie și în zona drepturilor democratice fundamentale.
PRO România își propune să fie o platforma politica în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA țării. PRO România va propune proiecte în fiecare domeniu de activitate.
PRO România nu e un proiect care pleacă de la zero. Principala noastră carte de vizită este performanța echipei de guvernare din perioada 2012-2015, care a gestionat eficient reconstrucția țării după criza economică. Acea echipă a reușit să genereze atât creștere economică, cât și dreptate socială și a pus bazele unei dezvoltări sustenabile.
Pro România este un partid construit pe valori precum competența, profesionalismul, responsabilitatea, meritocrația și integritatea.
Avem lideri care au reprezentat România cu cinste, onestitate și seriozitate prin activitatea lor și a căror muncă se poate măsura în rezultate concrete; oameni care s-au bătut întotdeauna pentru interesele României .
 La nivel județului Alba Pro România a început sa îsi formeze organizați in mai multe comune și orașe !
Distribuie

Lasă un comentariu

Top