De ce sa alegi sa decorezi living-ul cu tablouri dimensiuni mari?

1

Desi tablourile au o istorie indelungata de cand sunt prefarate ca obiecte de decor, se afla in continuare in topul preferintelor. Living-ul este cea mai expusa zona din locuinta pentru ca este spatiul pe care il transformati in lounge atunci cand aveti musafiri. Amenajarea living-ul este foarte importanta pentru a va crea o stare de relaxare si confort, mai exact, pentru a-si atinge scopul principal.

Pe peretii living-ului cel mai bine isi gasesc locul diversele modele de tablouri dimensiuni mari. Iata doar cateva motive pentru care sa faci o astfel de alegere:

  1. Schimba total aspectul. Estetica living-ului va fi modificata in proportii considerabile atunci cand decorati peretii cu tablouri de mari dimensiuni. Acestea vor atrage atentia tuturor persoanelor care va trec pragul prin culorile vii si imaginile inedite. Pentru a sustine un aspect deosebit si un impact vizual de apreciat, tablourile sunt realizate din panza groasa de bumbac, prin intermediul tehnicilor de print HD.
  2. Mod original de amenajare. Picturile sunt creatii 100% originale, astfel puteti iesi in evidenta prin intermediul acestor obiecte de decorat living-ul. Profunzimea picturii este garantata de printul superior denumit Giclee. Aceasta tehnica reproduce intr-o proportie foarte mare un tablou original, pictat direct pe panza. Imaginile cu peisaje, florale sau imaginile abstracte sunt principalele modele pe care le veti intalni in portofoliul producatorului.
  3. Aduce elemente de natura la tine acasa. Tablourile de dimensiuni mari care redau bucati din frumoasa natura sunt extrem de apreciate de clienti. Iubitorii de arta considera natura ca facand parte din acest spectru, astfel ca, aleg deseori sa opteze pentru un tablou ce reproduce un peisaj natural de toamna sau o imagine din zona unui lac.

Tablouri dimensiuni mari pentru living-uri generoase

Obiectele de decor trebuie, bineinteles, adaptate spatiului in care vor fi amplasate. Inclusiv tablourile trebuie achizitionate la dimensiunea potrivita pentru peretele pe care urmeaza sa fie pus. Modelele de tablouri dimensiuni mari se potrivesc perfect living-urilor cu spatiu generos.

De regula, intr-o locuinta camerele trebuie sa aiba o amenajare placuta si, in acelasi timp, sa para „aerisite”. Gradul ridicat de mobilitate intr-un living este in stransa dependenta cu gradul de confort pe care acel spatiu il ofera. Pot exista situatii cand, desi decoratiunile si piesele de mobilier sunt dintre cele mai frumoase, camera in sine sa nu arate placut pentru ca totul pare foarte inghesuit.

Veti fi tentat sa credeti ca un tablou este expus oricum pe perete si nu are legatura cu miscarea in living, insa din punct de vedere vizual este foarte relevant. Tablourile de dimensiuni foarte mari pe un perete de dimensiuni mici va incarca foarte mult acel spatiu si va crea o senzatie neplacuta.

Pentru a satisface cerintele referitoare la dimensiunile tablourilor pentru mai multe categorii de persoane, producatorul ofera posibilitatea de a alege varianta perfecta. Astfel, nu este necesar sa renuntati la ideea de a expune pe perete un tablou. Va trebui sa va orientati catre modele cel putin la fel de deosebite, dar pe dimensiuni potrivite spatiului dumneavoastra.

Resurse online sau unde putem gasi tablouri deosebite

  1. PicturaMea.ro – Un site care creaza portrete la comanda dupa fotografie. Este un site recomandat mai ales in apropierea sarbatorilor de Craciun, unde un cadou deosebit pentru cei dragi este binevenit. Poti oferi cadouri persoanei dragi, prin realizarea unui portret la comanda pe panza.
  2. GaleriaQ.ro – Un magazin online cu diferite modele de tablouri canvas, inclusiv tablouri mari pentru living sau dormitor. Un site ce se remarca prin calitatea tablourilor pe care le ofera. Fiecare pint pe panza este vernisat si este realizat etapizat, exact ca un tablou clasic pictat manual pe panza. De asemenea prezinta modele de tablouri artistice deoseite, nu doar poze printate pe panza.
  3. GaleriaMea.ro – O galerie de arta care vinde doar tablouri originale, semnate, pictate manual pe panza. Galeria listeaza mai mult de 100 de pictori din Romania. Se remarca prin faptul ca fiecare client are optiunea de a intra in direct cu artistul (galeria nu percepe comision), avand de asemenea posibilitatea sa ofere pretul lui.

Intternetul ofera astfel, o multitudine de optiuni pentru achizitionarea de cadouri, printuri sau tablouri originale pictate direct pe panza. Fiecare website mentionat mai sus ofera transport gratuit in tara inclusiv in regiunea Transilvania.

Distribuie

Un comentariu

  1. Foarte bune sfaturile! Am ținut cont de ele înainte de a descoperi acest articol. Am în living un tablou maaare cu un citat motivațional după care îmi ghidez cariera. Mă încarcă zilnic cu motivație!

Lasă un comentariu

Top