Cum mentii legatura cu prietenii pe timpul vacantei

0

In ziua de astazi, este foarte important contactul permanent cu cei dragi, prieteni sau colegi de clasa. Relatiile de amicitie se formeaza de la cele mai fragede varste, asa incat foarte multi copii isi doresc sa reinceapa cat mai repede scoala pentru a se intalni iarasi cu prietenii lor si ajung sa nu se bucure de vacanta lunga de vara care-i lipseste de prezenta acestora.

Tehnologia moderna insa reprezinta o modalitate ideala prin care se poate mentine o prietenie. Daca la inceput relatiile de acest fel sunt putin superficiale, cu trecerea timpului se consolideaza si implica sprijin reciproc, incredere si loialitate, iubire, intelegere si empatie, dorinta de a-l ajuta pe celalalt, posibilitatea de a se confesa cuiva drag, dar si bucuria de a se afla in prezenta lui.

4 modalitati de a mentine contactul cu amicii

Se spune ca prietenul adevarat este cel care continua sa placa chiar si atunci cand cunoaste inclusiv defectele celuilalt. Se pare ca aceste relatii iau nastere bazandu-se pe lucruri comune, cum ar fi materia de studiu preferata, echipa de fotbal in care sunt coechipieri, acelasi mod de gandire sau de a petrece timpul liber. Uneori insa prietenii trebuie sa se desparta, mai ales ca vacanta aduce cu sine iesiri cu familia la munte sau la mare, petrecerea timpului liber la bunici, activitati sportive diverse etc.

Copiii nu trebuie sa dispere totusi pentru ca exista cateva metode usoare de a pastra legatura cu prietenii lor:

  1. Inainte se foloseau scrisorile pentru aflarea vestilor, astazi insa telefoanele mobile sunt foarte raspandite si sunt folosite de toata lumea, indiferent de varsta. Tinerii, mai ales, cauta telefoanele mobile dorite pe ROMBIZ.RO, magazinul online care intelege nevoile fiecarei varste. Legaturile intre oameni se realizeaza foarte usor cu ajutorul acestor dispozitive, asa ca prietenii vor putea fi in contact la orice ora din zi si noapte;
  2. Evolutia internetului vine in ajutorul oamenilor care se bucura de diverse beneficii de pe urma lui: ii ajuta sa-si imbunatateasca viata, sa-si gaseasca parteneri, sa mentina legatura cu prietenii sau rudele, sa economiseasca bani sau timp, gasesc aici o sumedenie de informatii din orice domeniu, posibilitatea de a face shopping online, de a lucra de acasa, de a da anunturi gratuit, de a afla starea vremii etc;
  3. Taberele organizate de scoli in timpul sezonului estival pot fi cea mai buna metoda de a lega o prietenie mai stransa intre copii, de a petrece timp de calitate unul in compania altuia si de a trece prin diferite experiente inedite, care chiar ii va pune la incercare pentru a vedea cat de stransa este relatia de amicitie dintre cei doi;
  4. Vizitele raman preferatele copiilor, care adora sa petreaca o noapte cu sacul de dormit la prietenul cel mai bun acasa. Vara, cand timpul le permite, iar a doua zi nu trebuie sa se trezeasca la prima ora si sa mearga la scoala, vizitele pot fi realizate destul de des si sa contina petreceri in pijamale, jocuri interactive, distractii in curte sau la piscina etc.

Prietenia de calitate inseamna ca fiecare sa contribuie cu ce e mai bun si din ea sa lipseasca acea relatie de dependenta intre amici, care ar putea duce doar la frustare, suparare sau superficialitate.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top