Cui i-e teama de protestele din Sebes? Jos poluarea!

0
sanatateee_84163700Suntem Grupul de Initiativa ,, Nu suntem prostii nimanui!” Motoul nostru este:,,Nu suntem prostii nimanui si nici nu vream sa fim manipulati!” Nu ne este teama de protestele din Sebes sau din alta parte! Avem doar cateva intrebari, la care nu asteptam niciun raspuns.
     Stiti ca la Primaria Sebes a fost depusa de Grupul de Initiativa Civica ,,Sebes fara formaldehida” (nu de Pronatura Alba Iulia si nici de Grupul de Initiativa Civica Sebes, nu stim de ce ?) Notificare Adunare Publica in care se face cunoscut ca ,,in zilele de duminica 18 si 25 ianuarie 2015, intre orele 14 si 18, in municipiul Sebes se va desfasura o adunare organizata de noi.”? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
        Stiti ca se mentioneaza apoi ca:,,Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure masurile privind buna organizare a adunarii, astfel incat sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate urmatoarele persoane: Hategan Ana, Negrea Ioan, Craciun Daniela, Socaciu M. Ioan, Molnar Tiberiu, Negrea Sorin, Turean Cosmin iar la sedintat de la Primaria Sebes au fost prezenti doar primii doi, care au si semnat ca raspund? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
        Stiti ca un agent imobiliar, care a escrocat mai multi cetateni din Sebes si a fost prezent duminica la proteste, se lauda ca este si el mare organizator? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
       Stiti ca trei ziaristi,(ii stim cine sunt) deveniti mari ecologisti peste noapte, vor contracte de sponsorizare de la Kronospan, incercand sa exploateze situatia? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
     Siti ca doi oameni de afaceri, (le stim numele), mari protestari, cer insistent Kronospanului sa le inchirieze camioanele pentru transportul lemnelor si solicita constant sa distribuie  produsele Kronospan prin firma lor? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca intalnirea (concilierea directa) solicitata de Kronospan este doar o etapa preliminara a procesului ce va urma si in care, cei care au adus prejudicii societatii, urmeaza sa raspunda? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca nu poti sa spui ca Kronospan egal cancer, fara dovezi?Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca postarile care nu convin Grupului Sebes fara formaldehida sunt sterse, desi se vorbeste de transparenta? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
     Stiti din ce bani se platesc aceste manifestari si de ce vin atatia protestari straini de Sebes? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
 Suntem Grupul de Initiativa ,, Nu suntem prostii nimanui!” Motoul nostru este:,,Nu suntem prostii nimanui si nici nu vream sa fim manipulati!” drept pentru care semnam.
Aurel Blaga, Luciana Blaga, Mioara Costea, Stela Dumitru, Nicolae Ene, Sanda Faur, Marcel Goia, Ioana Haralambie, Sonu Ion, Marcel Jder, Nicu Kontor, Nora Loman, Aurica Mocioi, Fica Nicola, Viorel Oros, Coca Popa, Ica Radu, Stelu Stoica, Nicu Tudor, Emil Udrea, Zoe Voicu,
Distribuie

Lasă un comentariu

Top