Ciprian Tătărușanu cumpărat de AC Milan

0

Presa sportivă din Italia, a anunțat joi, că goalkeeper -ul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, va semna cu AC Milan.

Contractul portarului român cu gruparea de pe San Şiro, va fi pe o perioadă de trei ani.

Acesta va fi rezerva portarului titular din poarta lui Milan, italianul Donnarumma, care ar mai avea doar 10 luni de contract şi nu este tentat să semneze prelungirea, în ciuda eforturilor făcute de conducerea lui AC Milan.

Cotat la 60 de milioane de euro, Donnarumma (21 de ani) are mai multe oferte interesante de la marile cluburi din Europa.

Tătăruşanu urmează să ajungă în Italia şi să semneze pe trei ani. Joi dimineaţă, va efectuat vizită medicală. Internaţionalul român va fi doar al treilea român care joacă pentru AC Milan, după Florin Răducioiu şi Cosmin Contra.

Portarul în vârstă de 34 de ani pleacă astfel de la Olympique Lyon, unde a fost rezerva lui Anthony Lopes.

Cel care l-a dorit pe Tătăruşanu la AC Milan a fost Stefano Pioli, cel care l-a avut elev şi la Fiorentina. De altfel, cu Pioli pe bancă, Ciprian Tătăruşanu a avut la Fiorentina o perioadă foarte bună.

Ciprian Tătăruşanu revine astfel în Serie A, unde a mai jucat în perioada 2014-2017, la Fiorentina. Pentru toscani, Tătăruşanu a avut 101 apariţii, timp în care a primit 119 goluri.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top