Cel mai căutat om din România capturat de polițiști din Alba Iulia

0

urmarit genAl patrulea evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins dupa 12 zile. Alexandru Bartus a fost capturat de politistii Inspectoratului Judetean de Politie Alba in urma cu putin timp.

Bartus Alexandru Cristian a evadat  din aretul IPJ Cluj alaturi de alti trei infractori. De atunci, politistii clujeni, alaturi de jandarmi, incearca sa-i dea de urma, cu atat mai mult cu cat antecedentele lui il clasifica drept un infractor deosebit de periculos. Barbatul are la activ zeci de furturi in Franta. Mai precis, in septembrie – octombrie 2002, acesta a jefuit aproape 40 de francezi. Mai grav este ca in 2007, pe numele lui Bartus a fost emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de talharie urmata de moartea victimei.

Alexandru Cristian Bartus, de 32 de ani, a fost depistat de politistii din Alba Iulia intr-un cartier din oras. Barbatul a fost gasit intr-o casa de vacanta si era singur. Potrivit politistilor din Alba, evadatul nu a opus rezistenta. Alexandru Bartus a evadat din arestul IPJ Cluj, alaturi de alti trei detinuti, in data de 17 ianuarie. Cei trei fugari au fost prinsi in primele 24 de ore de la evadare, iar despre Bartus nu se stia nimic. Individul este considerat extrem de periculos de catre politisti. Oamenii legii spun ca Bartus a talharit in Franta un barbat de la care a furat 10 euro. Victima lui a murit dupa incident din cauza leziunilor suferite. Bartus mai este acuzat si de spargerea a patru locuinte, tot in Franta.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top