Bărbați din Alba amendați de polițiștii din Hunedoara, pentru transport ilegal de material lemnos

0

Polițiștii din județul Hunedoara, au confiscat 12 metri cubi de lemne, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe Drumul Naţional 74, după ce au oprit în trafic doi șoferi din Alba, care transportau material lemnos.

Oamenii legii i – au sancționat pe cei doi șoferi cu câte o amendă, iar întreg materialul lemnos a fost confiscat.

“În noaptea de 21/22.10.2020, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Crișcior, împreună cu reprezentaţi ai Gărzii Forestiere Timişoara, au oprit în trafic, pe DN74, în comună Buceş, autoutilitara condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comună Albac, care transporta material lemnos (cherestea tivită), în cantitate de 20 mc, cu 6 mc mai mult decât era prevăzut în avizul de însoțire a mărfii.

Prin urmare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 6 mc de cherestea.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 74, în comună Crişcior, autoutilitara condusă de un bărbat de 48 de ani, din comună Albac, care transporta material lemnos (cherestea tivită), în cantitate de 31,4 mc, cu 6,2 mc mai mult decât era prevăzut în avizului de însoțire.
Şi în acest caz, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 6,2 mc de cherestea.

Întreaga cantitate de material lemnos confiscată, (12,2 mc), a fost predată în custodia Ocolului Silvic Brad, fiind evaluată la peste 8.000 de lei”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top