Bărbat din județul Bacău, reținut de polițiștii din Alba. A furat portmoneul unei ziariste la manifestările de 1 Decembrie

0

Autorul furtului, care a avut loc miercurea trecută, la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, de la Alba Iulia, în care a fost implicată o ziaristă de la România TV, a fost reținut de polițiștii din municipiu.

Bărbatul originar din județul Bacău, este acuzat că a sustras din rucsacul ziaristei, portmoneul în care se aflau acte, bani și carduri.

La data de 6 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un bărbat de 57 de ani, din comuna Horgești, județul Bacău, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 1 Decembrie 2021, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla în Cetatea Alba Carolina, ar fi sustras, din rucsacul unei tinere, portmoneul în care avea carduri, documente și o sumă de bani.

În cursul zilei de azi, 7 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top