Au furat din cutia milei. Doi tineri, din Municipiul Alba Iulia, reținuți de Polițiști pentru furt

0

Doi tineri din municipiul Alba Iulia, au fost reținut luni, de către polițiștii din localitate, pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt.

Cei doi tineri sunt acuzați că au furat cutia milei dintr – o biserică, în care se afla suma de 140 lei.

La data de 22 noiembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 17 și 18 ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de furt.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, în seara zilei de 19 noiembrie 2021, în timp ce se aflau în fața unui local public din Alba Iulia, ar fi sustras suma de 2.000 de lei, de la un bărbat de 35 de ani, în timp ce purtau o discuție cu acesta.

Din cercetări a mai rezultat că, în noaptea de 01/02 noiembrie 2021, cei doi, împreună cu un minor de 14 ani, din Alba Iulia, ar fi pătruns, prin efracție, într-o biserică din municipiu și, din cutia milei, ar fi sustras suma de 140 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor precum și pentru recuperarea prejudiciilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top