Am găsit răspunsul ! De ce sunt tolerate defrișările în Alba?

0


Acest material este un pamflet și vă rugăm să îl tratați ca atare!

Directorul Direcției Silvice Alba, Gheorghe Dan Boariu, răspunde criticilor conform cărora instituția pe care o conduce tolerează defrișările de păduri de pe raza județului Alba. Întors de curând din Turcia unde a fost cu echipa de baschet din Blaj, Boariu a dat ca exemplu stâncile goale din Antalya.

” A-ți judecat greșit pădurarii cum că ar fi complici ai mafioților de lemne. Pădurarii mei sunt patrioți, nu mafioți. Ce nevoie avem noi de păduri… priviți Antalya, ce peisaje minunate asta face toți banii. Pădurile sunt neesențiale pentru țară” – a precizat Boariu

„Am ajuns atât de obraznici încât vin oameni care vor să ne amenajeze gratis peisajul mediteranean, în timp ce alții dau miliarde de euro pentru asta, iar noi îi refuzăm. Să vedeți ce o să plângem după oamenii ăștia când va trebui să aruncăm miliarde pentru tot felul de firme străine care să vină să ne defrișeze țara”, a completat Gheorghe Dan Boariu.

Singurul regret pe care îl are directorul Direcției Silvice Alba este că în excursia făcută nu a mai fost loc și pentru prietenii săi directorul RNP Mihăilesc și senatorul Savin. Din cât le-am dus își pemit și ei să meargă pe cont propriu a spus Boariu în cercuri restrânse.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top