Alba: Ghișeu pentru programare on – line la Direcția de Evidență a Persoanelor

0

Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia, anunţă că, începând cu data de 8.07.2020, a fost implementat un modul de programare on-line cu scopul de a simplifica procedurile de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate, și a evitării aglomerației la ghișee.

Rezervările online se pot realiza începând cu data de 14.07.2020, după principiul ²Primul venit – Primul servit².

“Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia, pe fondul tendinţei actuale a autorităţilor locale de a veni cât mai aproape de cetăţean şi ca urmare a extinderii internetului ca o punte de acces spre serviciile oferite de instituţiile publice, a apărut necesitatea creării unui soft de programare la ghișee, on-line, bazat pe infrastructura internetului, sens în care oferim cetățenilor, posibilitatea programării din timp în vederea preschimbării actului de identitate, prin accesarea site-ului de programări online, la adresa:

www.evp-albaiulia.ro

Prin folosirea acestui serviciu, dorim eliminarea cozilor și a aglomerărilor de persoane, a supoziției de netransparentă, oferind cetățenilor alegerea datei și orei de programare în funcţie de locurile rămase libere în timp real, precum și primirea de informaţii personalizate pentru fiecare cetățean, date despre locaţie, ore, acte, legislaţie.

    Accesul publicului larg se realizează de pe orice tip de terminal, fie el calculator personal, telefon, tabletă, condiţia de bază fiind conectarea la internet, programarea având la bază principiul „Primul venit – primul servit”. În secțiunea <<Ajutor>> a site-ului există prezentări video privind pașii necesari pentru utilizarea aplicației.

       Site-ul va fi disponibil publicului din data de 08.07.2020 iar rezervările se pot realiza începând cu data de 14.07.2020.

         Pentru orice nelămuriri și informații vă stăm la dispoziție la telefonul 0258.815.565, 0258.814.550 sau pe mail-ul serviciului spclep@apulum.ro unde angajații serviciului vă vor răspunde cu promptitudine², susține Primăria Alba Iulia într – un comunicat.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top