Acceptă provocarea următorului nivel ! Compania Kronospan invită toți sebeșenii la o nouă ediție „Ziua Porților Deschise”.

0

Devenită deja un eveniment de tradiție, Ziua Porților Deschise este un prilej pentru toti sebeșenii să afle mai multe despre universul produselor și activităților Kronospan Sebes. Orice locuitor al Municipiului Sebeș, sau din împrejurimi, va avea ocazia de a vedea și de a afla detalii în premieră despre finalizarea, în această perioadă, a unei investiții de 10 milioane de euro în modernizarea unei linii de melaminare a fabricii Kronospan Sebeș.

sediul Kronospan Sebes

Kronospan aduce astfel la Sebes cel mai nou și modern standard de producție a plăcilor de PAL, unic pe piața românească. Prin implementarea ultimelor tehnologii și echipamente, Kronospan reconfirmă accentul pus pe calitatea vieții consumatorului și respectul față de comunitatea din Sebeș.

Programul ediției din acest an a evenimentului Ziua Porților Deschise, va consta în tururi organizate care vor include prezentări de produse, vizitarea liniei noi de melaminare, dar și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Prin intermediul acestor acțiuni toată gama de produse Kronsopan va putea fi cunoscută de către cei interesați. De asemenea, pentru elevii de liceu vom prezenta mai multe detalii și informații suplimentare despre programul de burse al Kronospan, iar pentru copii vor fi organizate concursuri de desene pe asfalt.

”Ziua Porților Deschise 2017 își propune să mențină procesul de deschidere și de apropiere dintre companie și comunitate inițiat cu mulți ani în urmă. Este deja un eveniment de tradiție prin intermediul căruia putem fi cunoscuți mai bine, atât noi ca și companie, cât și în mod specific produsele și activitățile noastre de la Sebeș. Sperăm ca, la fel ca în cadrul edițiilor trecute, cât mai mulți sebeșeni să fie alături de noi pe 7 iunie”  declarat Oana Bodea, director de comunicare Kronospan Sebeș.

SC Kronospan Sebeş SA este parte a grupului internaţional cu acelaşi nume, lider la nivel global pe piaţa producerii de paneluri pe bază de lemn. Kronospan este prezentă la Sebeş din anul 2004 prin producţia de plăci aglomerate de lemn (PAL) şi plăci de densitate medie (MDF). Kronospan Sebeş este unul dintre cei mai importanţi contributori la bugetul consolidat, cu peste 14 milioane lei şi unul dintre principalii angajatori locali, cu peste 800 de locuri de muncă create și aproximativ 9000 de locuri de muncă indirecte.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top