3 motive pentru care ar trebui să ai o agendă de la Atelierele UNIKA

0

Poate că mulți ar spune că în zilele noastre nu e prea mare nevoie de o agendă, când există telefoane smart sau orice alte gadget-uri. Însă, la Atelierele UNIKA vei găsi întotdeauna cel puțin 3 motive pentru care ar trebui să ai o agendă, mai ales că producătorii au lansat de curând colecția 2019-2020 prin intermediul unui eveniment deosebit. La evenimentul cu dress code-ul “Garden Casual” au fost prezentate produsele noi din gama de agende și promoționale. Printre acestea se regăsesc produse din piele naturală, piele PU sau piele regenerată.

Îți prezentăm principalele motive pentru care ar trebui să deții o agendă marca UNIKA!

1. Sunt realizate din materiale de calitate

Atelierele UNIKA sunt un producător autohton pe piața de agende din România, chiar cel mai mare. Produc agende din piele naturală, piele PU și piele regenerată, folosind materiale de calitate superioară. Fie că este vorba de agende nedatate personalizate, datate personalizate sau nepersonalizate, la UNIKA vei găsi întotdeauna o gamă variată de agende calitative, cu design modern, aspect plăcut și cu o rezitență în timp impresionantă.

Una dintre agendele din colecția nouă este agenda Nubuk, o agendă realizată din piele PU. Este un produs flexibil, foarte fin la atingere, materialul coperții este unul mătăsos, pretabil la timbru sec și folio, care te duce cu gândul la atingerea celui mai fin material asemănător pielii naturale. Mai mult decât atât, agenda este prevăzută cu suport pentru pix, iar marginile sunt finisate prin vopsire manuală. Dacă te-ai gândit deja că vrei să o personalizezi, trebuie să știi că personalizarea se face prin etichetă metalică cu an.

2. Agende la prețuri de producător

Pentru că sunt direct producători, la UNIKA vei găsi întotdeauna prețuri accesibile. Adevărații comercianți și producători se gândesc întotdeauna și la agende preț. De aceea, UNIKA nu a pierdut din vedere acest aspect, încercând întotdeauna să ofere clienților săi produse de calitate înaltă la prețuri competitive. De pildă, agenda Tosca, realizată din piele PU de cea mai bună calitate, cu copertă flexibilă și închidere cu clapă și magnet. Aceasta poate fi găsită în 3 variante de culori: albastru pearl, gri pearl sau verde pearl. Orice culoare ai alege, personalizarea este disponibilă. Uite mai jos o idee de personalizare!

3. Un accesoriu unik(a) ce poate atrage atenția multora

Când simți că ceva îți lipsește, poate că accesoriul este acela. Și, ca un accesoriu să fie apreciat de toți, poți alege o agendă cu un design deosebit de la Atelierele UNIKA. Producătorul autohton din România surprinde odată cu lansarea fiecărei noi colecții. Cum? Prin agende ce pot ține loc de accesoriu, dar și prin alte produse cu aspect deosebit. Nu contează că ești om de afaceri, angajat sau pur și simplu îți dorești ceva care să atragă priviri și de calitate, căci la UNIKA vei întâlni o gamă variată de agende, unde n-ai cum să nu găsești ceva pe gustul tău.

Dacă te-am făcut curios sau curioasă și vrei să descoperi mai multe produse marca UNIKA, le găsești pe toate pe site-ul lor și le poți comanda din magazinul lor online sau de pe cel mai mare marketplace din țară. Noi nu putem să îți dorim decât să ai parte de cât mai multe accesorii unice!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top