VIDEO: MAFIA RETROCEDĂRILOR DIN MARAMUREȘ. EXECUTARE SILITĂ LA PREFECTURA JUDEȚULUI ! UMILIREA JUSTIŢIEI

1

Problemele retrocedărilor de pădure din Borșa, Maramureș sunt pe departe de a se încheia. Opinia Transilvană, cu ajutorul Nostra Silva, v-a prezentat de-a lungul timpului evoluția acestui subiect. Un alt  episod cu multe semne de întrebare s-a petrecut în luna august când executorul judecătoresc Aniţei Dorel, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Composesorale Borşa, s-au prezentat la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Maramureş, pentru a face un act de executare silită în dosarul execuţional al sentinţei civile nr. 217 din 5.04.2004 pronunţată de Judecătoria Aleşd.

Se dorea comunicarea către Prefectului Judeţului Maramureş, av. Vasile Moldovan (instalat în funcţie la 1 august 2017), a unor documente oficiale care demonstrau că suprafaţa de 17.000 de hectare restituită Asociaţiei Composesorale Borşa prin decizia irevocabilă din anul 2004 a fost redistribuită integral, ilegal, către alte persoane fizice şi juridice.

Prefectul Vasile Moldovan comunică jandarmului că îi interzice executorului judecătoresc accesul în instituţie.

Executorul începe să scrie procesul-verbal de constatare pe scările Prefecturii, pe … geamantanul transformat în birou ad-hoc.

Sesizând ridicolul situaţiei în care a fost pus de reprezentantul Guvernului, executorul judecătoresc apelează serviciul 112 şi solicită, potrivit legii, ajutorul pentru a i se asigura accesul în instituţie.

Un echipaj de jandarmi facilitează pătrunderea în clădire, păzită tot de … jandarmi.

Sfidarea culminează după câteva ore, cu un sfat al reprezentanţilor Guvernului: nu e nicio grabă cu respectarea unei hotărâri judecătoreşti din anul 2004. Să mai aşteptăm, chiar şi 100 de ani!

Citeste și: https://opiniatransilvana.ro/video-mafia-lemnului-din-borsa-doborata-de-actiunile-nostra-silva-reactii-violente-ale-interpusului-lui-frank-timis-si-ale-reprezentantului-statului-roman-si-rnp-romsilva/ 

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top