Untold vine în ajutorul familiilor izolate din Munții Apuseni cu alimente, cu viziere pentru spitalele din Maramureș și cu inimi pentru medici

0

7 inimi imense cu mesaje emoționante au fost amplasate în fața a șapte spitale COVID din București, Cluj-Napoca și Constanța, în semn de mulțumire pentru eroii zilelor noastre.

“Suntem mândri și vă rugăm să rezistați, pentru că numai împreună ne facem bine”, sau ”împreună vom rezolva” – acestea sunt doar câteva dintre mesajele video adresate cadrelor medicale.

Proiectul a fost demarat de platforma UNITED, care este o initiativă UNTOLD.

Zeci de oameni, din toată țară, au transmis mesaje de mulțumire pentru eroii zilelor noastre.

“Dragi medici și cadre medicale vă mulțumesc mai mult ca oricând astăzi pentru că sunteți alături de noi și sunteți în prima linie”.

Echipa UNITED a plasat Inimi Pentru România în fața a șapte spitale din București, Cluj și Constanța, cu mesaje de mulțumire și încurajare pentru cadrele medicale, iar  medicii și asistentele și-au făcut selfie-uri cu aceste inimi.

În cadrul aceluiași proiect, 6000 de viziere vor ajunge în spitalele din Maramureș

Platformei UNITED i s-a alăturat o firmă, care a produs 6.000 de viziere, pe care le-a donat spitalelor și instituțiilor din județul Maramureș. 5.000 dintre viziere au fost făcute, în doar 5 zile, de 6 voluntari din București, care s-au înscris la Bursa de Nevoi de pe platforma UNITED. Ei au muncit 8 ore pe zi, păstrând distanța socială de protecție. Au avut asigurate toate condițiile de igienă, precum și echipamente de protecție și mâncare.

Alimente pentru 200 de familii din Munții Apuseni

Tot prin intermediul Bursei de Nevoi UNITED, peste 200 de familii care trăiesc în cătune din Apuseni au primit alimente și produse de bază de la voluntarii UNITED, Asociația Din Suflet Pentru Apuseni și Kaufland România.

Oricine dorește să întindă o mână de ajutor în aceste vremuri exceptionale o poate face accesând Bursa de Nevoi de pe platforma UNITED. Mai multe detalii despre inițiativele și proiectele de bine găsiți pe platforma www.unitedromania.org

Distribuie

Lasă un comentariu

Top