Acuma răsfoiți: COVID-19

Eveniment

0

Având în vedere scăderea numărului de cazuri de COVID-19, la nivel național și pe teritoriul județului Alba, dar și adresabilitatea scăzută din ultimele luni, se sistează activitatea centrului dedicat evaluării medicale a pacienților diagnosticați cu această boală care se tratează la domiciliu sub observația medicului de familie.

Eveniment

0

Noi reguli privind carantina au fost adoptate luni de autorități și intră în vigoare în România din 1 februarie. Astfel, se instituie măsura carantinei pentru 5 zile pentru contacții direcți ai unei persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu împotriva COVID. Regula nu se aplică persoanelor aflate în perioada de 90 de zile ulterioare izolării ca urmare a confirmării cu COVID.

Eveniment

0

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a modificat din nou luni condițiile privind carantina, fiind scurtată la 5 zile perioada pentru persoanele navaccinate împotriva COVID, pentru cele care nu au trecut prin boală sau nu sunt testate. De asemenea, se elimină lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, care prevedea clasificarea statelor pe culori.

1 2 3 7