Activitatea unei firme din Sebeș, suspendată de jandarmi, pentru nerespectarea normelor anti-COVID-19

0

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba a dispus suspendarea temporară a activităţii unei societăţi comerciale din municipiul Sebeș, pentru nerespectarea normelor anti-COVID-19, ca urmare a faptului că angajații lăsau clienții în cadrul societăţii, fără a deține certificat digital.

Firma a fost sancţionată cu o amendă de peste 2.000 de lei, însă jandarmii au aplicat şi sancţiunea complementară a închiderii temporare a punctului de lucru, pe o durată de 15 zile.

În perioada 05 – 06.02.2022 efective de jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Sebeș, au executat controale în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel au fost controlate mai multe societăți de pe raza Municipiului Sebeș, cinci dintre acestea fiind sancționate contravențional pentru că au permis accesul în incintă unor persoane care nu dețineau certificat digital.

De asemenea, în cazul uneia a fost aplicată și măsura complementară de suspendare a activității pentru cincisprezece zile. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de două mii trei sute de lei.

Menționăm faptul că aceste controale vor continua și în perioada următoare și recomandăm cetățenilor să respecte normele legale în vigoare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top