FCSB – CFR CLUJ 3 -3. Liderul Egalat în ultimul minut în derby-ul de pe Arena Națională

0

FCSB și CFR Cluj au încheiat aseară pe Național Arena, la egalitate scor 3-3, derby-ul etapei 22 din Liga 1.

²Roș – albaștrii² au obținut un punct în duelul cu trupa antrenată de Dan Petrescu, unul venit la ultima fază a partidei.

Golurile partidei au fost reușite de Oct. Popescu ’24, Gheorghe ’71, Cristea ’90+4 – pentru FCSB, respectiv Debeljuh ’36 ’40, Chipciu ’77, pentru CFR Cluj.

A fost un derby în care spectatorii prezenți, au avut parte de răsturnări de scor și șase reușite.

Prima repriză a derby-ului de pe Național Arena, a aparținut în mare parte trupei antrenată de Dan Petrescu, ca în repriza secundă, trupa din Ghencea, a dominat ostilitățile.

FCSB a deschis scorul în minutul 24, prin golul de generic, reușit de Octavian Popescu, care l – a învins pe goalkeeper – ul CFR – ului Otto Hindrich, cu un șut din afara careului, care s – a dus direct în vinclu.

În doar patru minute, jucătorii liderului au întors soarta disputei. Prima dată, în minutul 36, Debeljuh a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap care l – a învins pe Vlad, iar după alte patru minute, același jucător va reuși dubla, după ce va înscrie din interiorul careului, după o minge prelungită de Deac.

După pauză, ardelenii își puteau mări avantajul, dar lovitura de cap din careu, trimisă de Debeljuh, a fost reținută de Vlad.

FCSB va reuși egalarea pe tabela de marcaj, în minutul 71, prin fostul jucător al Astrei, Valentin Gheorghe, care servit excelent în faţa porții de Florinel Coman, reuşeşte să înscrie.

Gazdele nu s – au putut bucura prea mult, după numai șase minute, jucătorii campioanei, au reuşit să treacă din nou în avantaj, prin fostul jucător al celor de la FCSB, Alexandru Chipciu, care a înscris după o pasă primită de la Graovac, dar acesta a ales să nu se bucure.

Când toată lumea credea, că trupa lui Dan Petrescu va obține victoria, a picat golul din prelungiri reușit de Iulian Cristea, care a trimis ideal cu capul, din careu, o minge centrată de Valentin Gheorghe, după un duel areian cu Chipciu.

În urma egalului, FCSB rămâne la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top