Transport de lemne confiscat de polițiștii din Câmpeni

0

cheresteaPoliţiştii din Câmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţiei Rurală Cîmpeni şi cei ai posturilor de poliţie arondate, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea indisciplinei participanţilor la traficul rutier, menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor de natură judiciară şi combaterea evaziunii fiscale.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 45 de autovehicule şi 5 societăţi comerciale, iar pentru nereguli constatate au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.570 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 7.675 de lei.

 Exemplu:

Cu ocazia unui control efectuat în trafic pe DN 75, pe raza localităţii Vadu Moţilor, a fost depistată o autospecială încărcată cu 12,7 metri cubi de cherestea pentru care conducătorul auto, un bărbat din comuna Şagu, judeţul Arad, nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de cherestea a fost confiscată.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top