Te-ai săturat de dormitorul tău? Învață să îl reinventezi cu ajutorul unor trucuri extrem de simple!

0

Dacă apartamentul sau casa în care locuiești îți aparține și nu este în chirie, nu prea poți renunța la locuință doar pentru că te-ai săturat de dormitorul tău. Din păcate, nu fiecare lucru care nu îți mai place poate fi înlocuit. Tocmai de aceea, ai nevoie de o soluție. Iar specialiștii au căutat-o deja pentru tine pe cea mai bună … REINVENTAREA. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să te apuci de amenajări interioare. Nu îți face griji, nu va trebui să cheltui niciun sac de bani și nici să te chinui prea mult. Totul depinde doar de dorințele tale, în funcție de cât de diferit vrei să arate încăperea la final.

Află cele mai bune trucuri care te vor ajuta să îți transformi dormitorul

Înainte de a afla trucurile care vor contribui la transformarea dormitorului tău, trebuie să stabilești câteva aspecte. În primul rând, gândește-te cât de curând vrei să începi, câți bani ești dispus să cheltui și cât efort poți să depui. În regulă, dacă ai deja câte un răspuns pentru fiecare, înseamnă că ești pregătit să afli cele CINCI trucuri. Iată-le: 

  • Schimbă sau adaugă o piesă de mobilier – dintotdeauna oamenii au fost atrași de achizițiile proaspăt făcute. Dacă nu crezi, gândește-te la fericirea pe care o au doamnele atunci când își cumpără o geantă nouă, deși dacă le deschizi dulapul, mai au cel puțin trei aproape identice. Așadar, caută un produs care să îți ofere satisfacție și să te bucure atunci când intri pe ușa camerei. De exemplu, mobila din lemn pentru dormitor de la Exotique reușește să ofere un aspect unic fiecărei încăperi în care ajunge. 
  • Învață să fii creativ – ia-ți o pauză de 15 minute, așează-te într-un colț din camera ta și imaginează-ți cum ți-ar plăcea să fie. Ține cont că ai o mulțime de variante. De exemplu, îți poți recondiționa mobila pe care o ai deja sau îți poți cumpăra niște tablouri sau câteva mici accesorii, precum lumânări și instalații de iluminat. 
  • Achiziționează câteva plante – transformă-ți dormitorul într-o adevărată grădină botanică. Plantele nu doar că vor oferi un aspect nou și inedit camerei, dar îți vor ocupa și puțin din timpul tău liber. Specialiștii garantează că această activitatea se va transforma într-un adevărat hobby pentru tine. 
  • Înlocuiește covorul – dacă ai unul, schimbă-l, dacă nu, atunci ar fi timpul să dai o fugă la magazin și să îți cumperi. Potrivit designerilor de interior, acest detaliu într-un dormitor reușește să ofere un aer cu totul diferit și interesant. 
  • Personalizează-ți dormitorul – ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie ca rezultatul final să fie exact pe stilul tău. Ține minte, dormitorul îți aparține doar ție, musafirii nu ajung aproape niciodată în el, așadar îl poți face oricum dorești. Nu ezita să lipești poze cu tine, să te joci cu acuarele pe pereți sau să îți expui realizările. 

Dacă tot ai aflat atâtea trucuri, e timpul să te apuci de treabă și să nu mai pierzi vremea. Spor! 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top