SURSE : Primarul orașului Teiuș achitat de Curtea de Apel din Alba Iulia. Edilul a fost condamnat într-o primă instanță pentru conflict de interese

0

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a fost achitat de judecătorii Curții de Apel din Alba Iulia, într-un dosar în care era acuzat de conflict de interese. Edilul a fost urmărit penal de procurori pentru infracţiunea sesizată de ANI privind conflictul de interese, a ajuns în atenţia Judecătoriei Aiud, fiind înregistrat pe rolul instanţei încă din 8 martie 2016. O primă decizie, l-a condamnat în octombrie 2017 de la doi ani de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese și interzicerea unor drepturi pe o perioadă de doi ani.

Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate în luna iunie 2015. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud pentru suspiciuni privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese. Vom revenii cu amănunte!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top