Șeful de campanie al PNL, un personaj căruia nu i se potrivește cuvântul INTEGRITATE !

0

Organizația județeană Alba a Partidului Național Liberal și-a desemnat  echipa ce va coordona  campania electorală pentru alegerile locale din luna iunie la nivelul județului Alba.

MARIUS HATEGAN

De departe cel mai controversat personaj din această echipă este chiar șeful de campanie, Marius Hațegan. Mircea Hava, președintele PNL Alba, este responsabilul politic al campaniei, iar prim-vicepreședintele Ion Dumitrel este responsabil de monitorizarea campaniei.

Marius Hategan este secretar general al PNL  si secretar al comisiei de amenajare a teritoriului, investitii si turism din cadrul CJ Alba. El este actionar al firmei SC “Oma Grup Instal SRL” si administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL”.

Firma SC Oma Grup Instal SRL a derulat intre 2011 si 2012 trei proiecte cu fonduri europene pe masura 322, in comunele Ighiu, Sintimbru si Saliste din judetul Alba. Masura 322 prevede investitii pentru “renovarea si dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”.

Potrivit SEAP, societea consilierului judetean, Marius Hategan, impreuna cu alte doua firma,  a castigat pe data de 19.09.2011, o lucrare de modernizare a infrastructurii rurale in comuna Ighiu, cu o valoare de 8.403.740,34 lei. Un alt proiect obtinut de SC Oma Grup Instal SRL, pe data de 31.05.2011,  este in comuna Sintimbru, tot pe masura 322 ( cu fonduri europene), in valoare de 8.279.978 lei. De asemenea, la Saliste, aceeasi firma a castigat, pe 02.04.2012, o lucrare de modernizare a comunei, in valoare  772,230 lei. Toate contractele au fost acordate, prin licitatie, de consiliului judetean Alba.

Departamentul electoral va fi coordonat de secretarul general adjunct al PNL Alba – Marius Filimon, Departamentul comunicare va fi coordonat de vicepreședintele Dan Simedru, deputat PNL de Alba, coordonarea Departamentului Financiar-Contabil va fi asigurată de Ramona Ghibu, secretar economic al PNL Alba, iar Departamentul Contracte va fi coordonat de trezorierul organizației PNL Alba – Simone Albani.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top