Reacție dură a deputatului Florin Roman : Jos labele de pe procurorul general Augustin Lazar

0

M-am născut și trăiesc in Alba Iulia, un orășel liniștit și cochet. Aici, aproape toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Oamenii sunt simpli și politicosi. Își dau buna ziua, se știu cu bune cu rele. Nu sunt prieten cu Augustin Lazar, dar îl cunosc pe omul, profesorul și procurorul Augustin Lazar. Nu am auzit pe nimeni sa spună o vorba, măcar o vorba urâta despre acest om.

E OM cu majuscule, un profesor iubit de studenți și spun oamenii din domeniu, un procuror integru și competent, care aplica legea indiferent de nume sau de opțiuni politice. Așa se face ca este incomod pentru cei certați cu legea și apreciat de oamenii simpli. Îmi pare rău ca trebuie sa treacă prin mizeriile lui Dragnea, făcute cu mâna unui individ ca Tudorel Toader, care s-a vândut Satanei PSD-ALDE!

Atacul ministrului Toader la adresa procurorului general are o singura ținta: împiedicarea anchetei atrocităților din 10 august, când romanii pașnici, cu brațele ridicate, au fost bătuți cu bestialitate de jandarmi. A fost ziua in care guvernul Dragnea și-a bătut și gazat propriul popor. Nimic in toate aceste zile despre pesta porcina care a decimat 150.000 de porci din ferme și curțile oamenilor. Și despre cele alte sute de mii de porci pregătiți sa fie sacrificați, despre distrugerea industriei cărnii de o guvernare incompetenta. Nimic despre scumpirile la gaz cu 25 la suta și curent electric cu 35 la suta. Nimic despre scumpirea alimentelor de baza cu 25 la suta. Nimic, despre cele 20 de miliarde de euro împrumutate de acest guvern iresponsabil care îndatorează generațiile viitoare! In general, nimic despre oameni și problemele lor din partea unor guvernanți, a căror singura grija este sa modifice legile, astfel încât Dragnea și acoliții lui sa scape de pușcărie! De ce le este frica nu vor scăpa!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top