Probleme pentru șeful Poliției Locale Alba Iulia: A provocat un accident rutier, având o alcoolemie peste limita legală

0

Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, a fost implicat în luna decembrie a anului trecut, într – un accident rutier.

Acesta a fost transportat la spital pentru a – i fi recoltate probe biologice de sânge, constatând – se că acesta se afla la volanul mașinii instituţiei pe care o conduce, sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie uriașă, de 5,6 la mie.

De la producerea evenimentului rutier, Daniel Ilcu nu s – a mai prezentat la locul de muncă.

Din cauza alcoolemiei uriașe, șeful Poliției Locale, ar fi intrat în comă alcoolică, iar medicii din cadrul SJU Alba, s – au luptat să – l țină în viață.

Pe numele lui Daniel Ilcu, parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a deschis un dosar „în rem” pentru vătămare corporală din culpă și a solicitat IPJ Alba să transmită toate documentele pentru efectuarea cercetărilor exclusiv de către procuror.

Șeful Poliției Locale Alba, era în stare de inconștiență, în momentul când a fost găsit în mașina instituției, de către mai mulți martori.

Daniel Ilcu este şeful Poliţiei Locale Alba Iulia din iunie 2018. Ilcu a ieșit la pensie din Poliţie, unde a lucrat la o structură de securitate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top