PNL Alba – Drept la replică referitor la articolul “Situație CRITICĂ în PNL Alba. Zeci de liberali DEMISIONEAZĂ!”

0

În urma articolului “Situație CRITICĂ în PNL Alba. Zeci de liberali DEMISIONEAZĂ!” apărut în publicația opinia transilvana, Partidul Național Liberal revine cu mai multe precizări legateanumite aspecte apărute în mediul on-line.

În articol se afirmă că hotărârea Biroului Politic Județean al PNL Alba pentru desemnarea domnului Paul Voicu de a fi candidatul PNL pentru funcția de viceprimar cu atribuții de primar este nestatutară. Subliniem faptul că situația aceasta nu este stipulată în mod expres in Statutul PNL și nici în Regulamentul de organizare și funcționare și s-a procedat în același mod în care se desemnează candidații pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Astfel, candidații pentru respectiva funcție sunt validați de catre conducerea națională a partidului (Biroul Politic Național) la propunerea Biroului Politic Județean al PNL.

De asemenea, în același articol, se afirmă faptul că peste 150 membri PNL amenință cu părăsirea partidulului. Facem precizarea că până în acest moment la sediul PNL nu a fost înregistrată nicio demisie și nici nu ne-a fost comunicată, nici măcar verbal, vreo intenție în acest sens.

Marius Hațegan

Secretar General PNL Alba

Distribuie

Lasă un comentariu

Top