Nici PSD nu vede cu ochi buni sondajele PNL!

0

După ce în ultimele ore PNL a făcut publice rezultatele unui sondaj de opinie efectuat la comanda lor, reacțiile nu au întârziat să apară. Printre primii care au comentat la adresa veridicității cifrelor prezentate în favoarea lui Paul Voicu (candidat PNL pt funcția de primar la Alba Iulia) și Ion Dumitrel (actualul președinte al CJ Alba și candidat din nou pentru aceeași funcție) a fost și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

“Cred că este evident pentru oricine că aceste sondaje sunt total ireale, iar rezultatele prezentate sunt vădit mincinoase.  Este clar că atât la nivel de municipiu, cât și la nivel de județ PD-iștii, noii PNL-iști nu au argumente nici manageriale și nici din punctul de vedere al valorilor pentru a continua administrarea municipiului Alba Iulia și a județului nostru”, a declarat în urmă cu câteva minute Ioan Dârzu, liderul PSD Alba.

Mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că odată cu anunțarea oficială a tuturor candidaților PSD pentru toate localitățile și mai ales pentru municipiul Alba Iulia și Consiliul Județean Alba “lucrurile se vor așeza pe făgașul normal. Pentru că dincolo de orice luptă politică, deja se vede cu ochiul liber peste tot lipsa de eficiență și profesionalism în gestionarea problemelor cu care se confruntă atât Alba Iulia cât și întreg județul. Oamenii și-au dat seama că nu mai putem merge și de acum încolo tot pe mâna PD-iștilor din PNL”, a mai spus liderul PSD, Ioan Dîrzu.

Acesta a ținut să precizeze că același lucru se va întâmpla și la nivel național, parlamentarii PSD fiind ferm hotărâți să depună și să voteze moțiunea de cenzură chiar în luna August.

Amintim că în cursul zilei de ieri PNL Alba prin vocea președintelui Mircea Hava a făcut publice rezultatele unui sondaj de opinie în care practic partidul său surclasează in ochii electoratului orice candidat sau altă formațiune politică. Conform sondajului realizat de Novel Research, plătit de PNL, partidul lui Mircea Hava ar ieși câștigător detașat în toate competițiile electorale locale.

Intenția de vot a albaiulienilor care au declarat că vor participa sigur la scrutinul local îl creditează pe Voicu Paul (PNL) cu 46,7% dintre opțiuni, urmat la mare distanță de Gabriel Pleșa (USR) cu 27,6% , Mircea Trifu (ANA) – 7,7%, Alin Stanciu (PSD) – 4,9 %, Bogdan Lazăr (ALDE) – 4 %, Clement Negruț (PMP) – 3,8 %, Gheorghe Beleiu (Pro România) – 3,1 %, alți candicați – 2,2%. În bătălia pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Alba, actualul președinte, liberalul Ion Dumitrel, conduce detașat cu 65,2 % dintre opțiunile albaiulienilor care merg sigur la vot, urmat de Beniamin Teodosiu (USR) – 11,6 %, Ioan Dârzu (PSD) – 9,2%, Ioan Lazăr (ALDE) – 5,5%, Clement Negruț (PMP) – 3,2%, Mircea Frențiu (Pro România) – 3,1%, alți candidați – 2,2%.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top