Mircea Hava , decizie FINALĂ ! Primarul din Alba Iulia a intrat OFICIAL în lupta alegerilor europarlamentare

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că 49 de liberali şi-au depus candidatura pentru a figura pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, scrie agerpres.

 

Ludovic Orban

“S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, s-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi deja, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste acolo. Şi-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă s-a înscris pe lista alegerilor europarlamentare, Orban a precizat că încă nu a luat o decizie în acest sens.

„Când voi lua o decizie privitoare la acest subiect o voi face publică, iar cel mai simplu mod va fi acela de a vă prezenta în urma BPN care este lista candidaților PNL la Parlamentul European”, a adăugat Ludovic Orban, menționând că președintele partidului poate să își depună candidatura și după ce a exprimat termenul de depunere.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top