Marți,ora 21:30, Young Boys Berna – CFR Cluj. Campioana luptă pentru calificarea în Uefa Champions League

0

CFR Cluj va întâlni marți, cu începere de la ora 21.30, pe formația elvețiană Young Boys Berna, în manșa secundă a turului 3 preliminar din Uefa Champions League.

Partidă se va disputa pe arena „Stadion Wankdorf” din Berna.

În turul disputat pe arena din Gruia, campioana României, a remizat scor 1 – 1, Manea marcând pentru ardeleni în minutul 4, iar elvețienii au reușit egalarea în minutele de prelungire prin Vincent Sierro (90+3).

Dar reușita jucătorilor echipei din Țara Cantoanelor, nu este una decisivă, regula golului marcat în deplasare, a fost eliminată de către forul european UEFA.

Dacă în cele 90 de minute regulamentare, scorul va fi egal, partida va avea parte de prelungiri.

Dacă vor trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va întâlni în play – off – ul pentru grupele UCL, pe câştigătoarea dintre Slavia Praga și Ferencvaros Budapesta.

În schimb, dacă va fi eliminată în această seară, echipa antrenată de Marius Șumudică, va juca în play-off-ul Europa League cu învinsa dintre Sheriff Tiraspol și Steaua Roșie Belgrad.

Dacă va eliminată și din Europa League, clujenii vor avea asigurată prezența în grupele noii competiții înfiinţate de UEFA, Europa Conference League.

Partidă din această seară, va fi condusă la centru de arbitrul turc Cuneyt Cakir.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top