Locuitorii din Alba invitați la consultare Publică privind Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia

0

Primăria municipiului Alba Iulia prin Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, organizează o consultare publică, în perioada 08.02.2021 – 19.03.2021, privind proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menționat se pot depune în scris, cu specificarea articolelor din proiect sau regulament la care se referă, a datei trimiterii și datelor de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia din str. Calea Moților, nr. 5A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic pe adresa de e-mail: office@apulum.ro, până la data de 19.03.2021, oră.16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top