Județul Alba primește de la Guvern o sumă RECORD pentru investiții ! Alba Iulia primește peste 32 de milioane iar la Teiuș ,după zeci de ani de așteptări podul peste râul Mureș de la Căpud va deveni realitate!

0

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) începe implementarea etapei a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), prin care vor primi finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale.

Astfel că proiectele care vor fi finanțate depășesc suma de 650 milioane de lei.
Prin PNDL2 se vor implementa 138 de proiecte, în comunele și orașele din Județul Alba.

” Municipiul Alba Iulia primește peste 32 de milioane de lei pentru investiții în infrastructură și pentru reabilitarea Colegiului Economic.
La Teiuș după zeci de ani de așteptări podul peste râul Mureș de la Căpud va deveni realitate!
Vor fi reabilitate și extinse mai multe școli,grădinițe și dispensare în județ și de asemenea au fost alocate sume importante pentru proiectele de tratare a apei și canalizare ! ” – a spus Ioan Dîrzu deputat de Alba

Criteriile de acordare a finanțării sunt transparente, clare, ştiinţifice și fără nicio conotație politică, în acord cu nevoile şi solicitările autorităţilor publice locale, în vederea modernizării României.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top