It does not matter, we are a smart city! Ce nu vor să vadă albaiulienii dincolo de manipulare, poleială și promisiuni deșarte.

0

Alba Iulia, Cealaltă Capitală a fost predată, se pare, unui grup de dubioși și escroci chiar de cei puși să vegheze să nu se întâmple acest lucru: administrația locală și instituțiile de forță. Albaiulienii au ținut în brațe, ani de-a rândul, o administrație. În ultima perioadă acestea s-a ocupat să țină în brațe dubioși și escroci, să le pună la dispoziție facilitățile orașului în numele dezvoltării gradului de civilizație.


Așadar în numele dezvoltării unui oraș civilizat a început teroarea împotriva cetățenilor prin ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, nimic ilegal. Doar că noi suntem întotdeauna mai europeni decât europenii. De la punerea în aplicare a unei Hotărâri de Consiliul Local care ar fi trebuit aplicată celor ce nu au nici o legătură cu bunul simţ și până la vânătoarea șoferilor este o cale lungă. Căci da, asta se întâmplă în Alba Iulia, șoferii și proprietarii de mașini sunt vânați la propriu pentru a l-i se ridica mașina în cazul unui pas greșit.

Dar doamna administrație nu a binevoit să ofere albaiulienilor și locuri de parcare. Și de aici întrebarea, unde să parcheze oamenii? Să nu existe oare într-adevăr un proiect de dezvoltare al acestui oraș? Sau aici lucrurile merg pe invers, îi ridici omului mașina apoi îi dai parcare?
Exemple sunt suficiente, zeci de albaiulieni care s-au dus să-și plătească facturile, impozitele, s-au oprit să ia un ziar sau în diferite scopuri au rămas fără autoturisme. Teroarea este maximă și pentru comercianți. Un simplu exemplu este Calea Moților, firme micuțe care abia mai rezistă că oamenilor le este frică să mai oprească. It does not matter, we are a smart city!


Tot în Alba Iulia localnicii sunt nevoiți lunar să plătească tarife din ce in ce mai mari la salubrizare din cauză că depozitul de la Galda nu a fost dat încă în folosință de mai bine de 5 ani de zile. Alba Iulia ar fi avut și cele mai mari prețuri pentru apă și canalizare dacă nu ar fi luptat fostul consilier județean Daniel Zdrânc să scoată taxarea pe apa de ploaie.


Și ca să le fie povara cât mai grea, albaiulienii, mai au de trecut un test extrem, să reziste bombardamentelor cu decizii de impunere. Nu că ar fi ilegale aceste decizii, respectă legea 207/2015, art. 47, al. 9, dar oare cum reacționează un biet pensionar când se trezește cu un echipaj de poliție locală la ușă să-I înmâneze decizia de impunere?
Concluzia este că în Alba Iulia se consumă ceia ce se produce: INTOXICARE.
Un grup de șmecherași, și aici nu fac referire la primar sau viceprimari, cei din eșalonul inferior, au acaparat acest oraș, au luat în subordine chiar și instituțiile de forță și se fac că aplică legea, producând o administrație locală disfuncțională.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top