INSOMAR: Președintele Iohannis a pierdut contactul cu realitatea socială

0

Președintele Klaus Iohannis a pierdut contactul cu realitatea socială din România, potrivit datelor din sondajul INSOMAR.

„Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea președintele Klaus Iohannis, cu câteva zile în urmă, la Pianu de Jos, unde se afla în vizită la primul teren de golf amenajat în România după 1989.

„Golful este un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi”, mai declara Klaus Iohannis, cu acea ocazie.

Potrivit sondajului INSOMAR, declarația președintelui arată că acesta a pierdut total contactul cu realitatea socială din România.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.

Validarea eşantionului s-a realizat pe baza ultimelor date INS.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top