Greva generală SANITAS va continua! Negocierile cu Ministerul Sănătății au eșuat

0

sindicat-greva

Negocierile dintre reprezentanții Federației Sanitas și cei ai Ministerului Sănătății au eșuat, ca urmare greva generală va continua

greva-sanitas-2

“Negocierile Federației Sanitas cu Ministerul Sănătății au eșuat, cu toate că 75.000 de angajați din sistemul sanitar au intrat astăzi în grevă generală. Inflexibilitatea manifestată reflectă de fapt lipsa de interes a guvernanților pentru a găsi soluții fiabile la solicitările Sanitas (…) Greva generală va continua și facem un apel către toți colegii să nu se lase intimidați…”, a declarat Marius Sepi pentru Opinia Transilvană.

Potrivit acestora, nemulțumirile transmise reprezentanților ministerului au rămas fără răspuns, iar în Parlament au fost respinse toate amendamentele privind OUG nr. 20/2016 depuse de reprezentanții Federației.

“Toate nemulțumirile transmise astăzi de către oamenii din Sănătate au rămas fără răspuns. Mai mult, la întâlnirea de lucru a comisiilor reunite de Buget, Finanțe, Bănci — Muncă și Protecție Socială din cadrul Camerei Deputaților, reprezentanții guvernului tehnocrat au respins categoric toate amendamentele privind OUG nr. 20/2016 depuse de reprezentanții SANITAS și au declarat că greva generală declanșată de SANITAS este ilegală. Le reamintim domnilor tehnocrați că doar justiția se poate pronunța asupra legalității grevei generale și considerăm că datoria lor este aceea de a găsi soluții pentru angajații unui sistem și așa vitregit de ani de zile”,a mai menționat Sepi.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top