Euro 2020: Cristiano Ronaldo se duelează cu Ungaria, la Budapesta. Pe Allianz Arena: Franța – Germania. Mbappe, Pogba vs Muller și Sane

0

Marți, se dispută la Euro 2020, cele două meciuri contând pentru Grupa F: Ungaria – Portugalia și Franța – Germania.

În capitala Ungariei, Budapesta, pe stadionul Puskas Arena, ajunge poposește Cristiano Ronaldo și deținătoarea titlului european, Portugalia.

Lusitanii se vor duela cu începere de la ora 19.00, cu echipa gazdă Ungaria.

Ungaria s – a calificat la Euro, chiar dacă a terminat pe 4 grupa preliminară, dar vecinii noștri, au câștigat cele două baraje din Liga Naţiunilor, cu Bulgaria şi Islanda.

Maghiarii au câștigat grupa din Liga B a Ligii Națiunilor, având ca adversare Rusia, Serbia și Turcia.

De amintit, că ungurii au un palmares de speriat înaintea partidei cu Portugalia: 11 partide fără înfrângere.

Vedetele naționalei Ungariei, sunt portarul Gulacsi (Leipzig), Roland Sallai (Freiburg) și Adam Szalai (Mainz).

Portugalia începe acest european, din postura de deținătoare a titlului european, după ce a câștigat finala de la Euro 2016, în fața Franței, cu scorul e 1 – 0.

Portugalia s – a calificat la Euro, de pe locul 2, într-o grupă cu Ucraina, Serbia, Luxemburg şi Lituania, iar în Liga Naţiunilor a terminat pe 2 într-o grupă cu Franţa, Croaţia şi Suedia.

Lusitanii sunt neînvinși de 15 partide.

Vedetele naționalei Portugaliei sunt Cristiano Ronaldo (Juventus) – care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Joao Felix (Atletico Madrid), Bruno Fernandes (Manchester United), Ruben Dias (Manchester City), sau portarul Rui Patrício (
Wolverhampton Wanderers).

Seara se va încheia cu derby -ul de la Munchen, dintre Germania și Franța.

Germania s – a calificat la acest turneu, de pe locul 1, dintr – o grupă cu Olanda, Irlanda de Nord, Belarus şi Estonia.

Panzerele au o singură înfrângere în ultimele 5 partide disputate.

Naționala Germaniei, este una plină de vedete, amintim doar câteva dintre ele: Neuer (Bayer Munchen), Hummels (Borussia Dortmund), Gundogan (Manchester City), Kroos (Real Madrid), Muller și Gnabry (Bayer Munchen).

Naționala Franței s – a calificat la Euro, de pe primul loc, dintr – o grupă cu Turcia, Islanda, Albania, Andorra şi Moldova.

Mbappe și co, au o singură înfrângere, în 20 de partide disputare de cocoșul galic.

La fel ca naționala Germaniei, și reprezentativa Franței, este plină de vedete de prim rang: superstarurile Kylian Mbappe (PSG) și Karim Benzema (Real Madrid), Paul Pogba (Manchester United), Griezmann (Barcelona), Kante (Chelsea).

Va fi primul duel direct între cele două selecţionate în grupele unui turneu final.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top