Când unii visează chiar și după ce se trezesc! Candidatul ALDE pentru Primăria Sebeș visează spital regional în oraș

0

Probabil că dacă am face o listă cu visele pe care le mai au politicienii în zilele noastre, atunci Nicolae Besoiu, cel propus de ALDE Alba în cursa pentru fotoliul de primar din Sebeș, ar fi top 5 candidați la emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite”.

Într-o conferință de presă ținută la sediul ALDE din Alba Iulia, fără a purta masca obligatorie, acesta și-a anunțat planurile pentru Primăria Sebeș. Vorba vine, pentru că planurile sale au fost acaparate de un vis pe care în cele din urmă a și recunoscut că va rămâne la stadiul de vis… Totuși, pentru că a fost un vis frumos, i-am rezervat dreptul de a-l expune, cu rugămintea de a vă opri din râs singuri, atunci când considerați necesar.

“Viitorul primar al Sebeșului”, cum pompos a fost prezentat, Nicolae Munteanu a afirmat pe bună dreptate că pentru județul nostru ar fi fost mană cerească dacă acest spital regional pe care ni-l flutură pe la nas când PSD, când PNL, fără ca nimic să se mai întâmple, ar fi construit la Sebeș, și nu la Cluj. “Nu era mai bine ca Sebeșul, împreună cu Pianu, Săsciori, să găsim o locație în care să aducem un spital regional?”, a declarat acesta și a argumentat economic foarte pertinent câte locuri de muncă pe orizontală sunt generate de un astfel de spital.

După ce a dat-o în bară cu spitalul regional, am rămas totuși la ideea că și un spital municipal nou la Sebeș ar fi totuși o investiție foarte bună. Aceasta pe fondul lucrărilor de care vor avea loc la Spitalul Sebeș și care vor perturba total activitatea cadrelor medicale de aici. Nicolae Besoiu a opinat că va lupta ca Sebeșul să aibă parte de un spital nou și modern, în cazul în care va ajunge primar al acestui oraș.

Sebeșul – amenințat de noua autostradă

De asemenea, candidatul ALDE a făcut mai multe previziuni economice încercând să trezească la realitate administrația publică locală. În opinia sa, odată cu finalizarea autostrăzii Sebeș-Turda, municipalitatea nu va mai fi un magnet pentru investitori din moment ce vor fi și alte opțiuni, mult mai ieftine. “Începe să apară la Sebeș o nouă criză a locurilor de muncă. Noi am fost obișnuiți la Sebeș cu un șomaj foarte mic. Trebuie să ne gândim că atunci când se va termina autostrada Sebeș-Turda, Sebeșul nu va mai fi la fel de atractiv. Pe piața investitorilor vor mai intra și alte localități care vor fi o concurență pentru noi. Trebuie să ne gândim la alte idei, la alte planuri și avantaje care vor să vină să investească în România. Nu văd absolut nicio inițiativă din partea celor care conduc la ora aceasta municipiul Sebeș și colegii mei deja caută soluții și modalități pentru a îmbunătăți la acest moment viața celor care locuiesc în Sebeș și pe de altă parte să facem din nou acest oraș atractiv”, a declarat  Nicolae Besoiu, candidatul ALDE pentru Primăria Sebeș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top