Alaturi de tine pentru viitor!

0

PMP Alba deschide lista pentru Senatul României de Florea Emil care urmărește prin legile care vor fi adoptate să valorifice potențialul intelectual, cultural, agricol și turistic al zonei Podișul Târnavelor și Podișul Secașelor.

Agricultura continuă să fie afectată de fragmentarea terenurilor, productivitatea scăzută şi calitatea slabă a lucrărilor publice. PMP susține o agricultură multifuncțională și antreprenorială, conștientă de rădăcinile ei tradiționale, dar care acordă un loc creativității și inovației. Prin urmare, implementarea proiectelor ”Primul Solar” și ”Tomata” reprezintă un real sprijin pentru dezvoltarea agriculturii României.

Programul ”Primul Solar” asigură subvenționarea solariilor de legume și a sistemului de încălzire pentru acestea prin oferirea de granturi guvernamentale. Programul ”Tomata” vine în completarea acestui proiect, vizând creșterea ajutorului de minimis pentru tomate la 6.000 de euro pe an pentru aceeași suprafață, dublu față de cifra actuală. PMP își dorește extinderea acestui program și față de alte culturi. Totodată, susținem promovarea agriculturii ecologice care reprezintă un mod sustenabil de a activa în acest domeniu, fiind o sursă viabilă pentru viitor.  Vom genera politici de dezvoltare a unor spații de depozitare în zona rurală, pentru colectarea producției de legume şi fructe de la micii fermieri.

Candidat pentru Camera Deputaților a României pe lista PMP Alba se regăsește Vasile Gînța a cărui experiență profesională poate contribui la elaborarea unui cadru legislativ care să permită înlăturarea anumitor deficiențe existente atât la nivel național, cât și în zona Podișului Târnavelor, referitoare la învățământ și pensii.

Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară. Susținem o educație secundară cu o structură mai flexibilă, care să corespundă intereselor, motivațiilor și performanțelor foarte diverse ale elevilor. Promovarea învățământului dual trebuie să devină program național pentru a relansa școlile de meserii, la standarde europene și care să permită pregătirea tinerilor pentru cerințele actuale ale pieței. Astfel, putem contribui la reducerea ratei de abandon școlar și construi o economie susținută de profesionaliști.

La fel de motivați suntem să găsim soluția viabilă care să elimine pensiile speciale. Considerăm absolut normal și sănătos ca pensia fiecărui român să fie calculată și plătită lună de lună în funcție de contributivitate. Credem că doar așa vom reconstrui un sistem solid de pensii astfel încât pensiile mici să crească și să nu se mai creeze derapaje din bugetul de stat prin plata pensiilor speciale. Calitatea legilor adoptate în Parlamentul României depinde de moralitatea și profesionalismul celor pe care cetățenii îi vor trimite să-i reprezinte în Senat și Camera Deputaților.

Importanța votului trebuie recunoscută la nivel național, iar noi avem încredere în cetățenii județului Alba că vor fi prezenți pe data de 6 Decembrie la alegerile parlamentare. Facem apel la toți cei care înțeleg că responsabilitatea civică este mai presus decât orice și că împreună putem #Mișca România.

La comanda Partidul Mișcarea Populară Alba , C.M.F. 11200012

Distribuie

Lasă un comentariu

Top