VIDEO – ÎPS IRINEU despre Preotul Bucurenciu : Dacă-i HOȚ să i se anuleze teza !

0

“Că nu este nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut şi nimic tainic care să nu se cunoască şi să nu vină la lumina zilei” (Luca, 8:17).


Arhiepiscopul Irineu a înfiinţat în anul 2018 Fundaţia „Arhiepiscopul Irineu Pop”, unul din scopurile acesteia fiind oferirea de burse elevilor, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor EMINEŢI şi MORALI.

Confruntat cu privire la faptul că unul din inspectorii Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba-Iuliei, Pr. Bucurenciu Silviu Nicolae (inspector de patrimoniu şi construcţii bisericeşti), a plagiat teza de licenţă, IPS Irineu Pop încearcă să minimizeze şi să respingă efectele acestei situaţii de furt intelectual şi impostură universitară.

Pentru a-şi susţine “omul de aur” agramat, IPS Irineu arată că … nu-i totul gramatica sau sintaxa! Că un absolvent de teologie cu note de 5 şi 6 este mai bun la parohie decât unul cu o medie de 8,50! Şi încheie ameninţător: “Numai încercaţi să mă atacaţi pe mine, că eu chiar nu mă voi potoli!”.

IPS Irineu refuză să clarifice un aspect esenţial pentru credincioşii Parohiei Sfântul Antonie cel Mare, ridicând din umeri la întrebarea: la ce este bun preotul Bucurenciu?

 

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top