Sâmbătă, ora 21:45 România – Israel, în preliminariile pentru EURO 2024. O victorie ne apropie de turneul final. Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu în lotul „tricolorilor”

0

Naționala României va întâlni sâmbătă, 9 septembrie, cu începere de la ora 21.45, selecționata Israelului, într-un meci contând pentru Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din Germania.

Meciul se va disputa pe Arena Națională din București.

Naționala condusă de Edi Iordănescu, ocupă locul 2 cu un total de 8 puncte, acumulat după 4 partide, „tricolorii” având 2 victorii și 2 remize.

În cazul unei victorii, România se poate apropia de calificarea la turneul final.

După duelul cu Israelul, România va întâlni marți, 12 septembrie, 21.45, naționala din Kosovo.

În lotul naționalei României, pentru partidele cu Israel și Kosovo, au fost convocați doi jucători originari din județul Alba: Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu.

Naționala Israelului ocupă locul 3, cu un total de 7 puncte, acumulate după cele 2 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere.

Israel a început slab grupa, 1-1 acasă cu Kosovo şi 0-3 în deplasare cu Elveţia, dar apoi şi-a revenit şi s-a apropiat la un singur punct de România, după succesele obținute cu Belarus și Andorra.

România şi Israel s-au întâlnit ultima oară în 2022, într-un meci amical disputat în „Țara Sfântă” şi încheiat la egalitate, scor 2-2.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top