Sâmbătă, 17:30 Cugirul spre Liga 2: Metalurgistul Cugir – SCM Zalău. Mesaj motivațional transmis de fani pentru jucătorii de la “poalele” Drăganei

0

Metalurgistul Cugir va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, cu începere de la ora 17.30, pe FC Zalău, în returul primei manșe a barajului pentru promovarea în Liga 2.

În tur, pe stadionul Municipal din Zalău, echipa gazdă s – a impus cu scorul de 2 – 0.

Dacă la începutul săptămânii jucătorii Metalurgistului, au transmis gândurile lor spre fani, astăzi a fost rândul fanilor sau a suflării cugirene, să transmită mesajele lor de încurajare și susținere pentru jucătorii echipei pregătită de Lucian Itu.

Mesajele au venit din partea foștilor fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Metalurgistului de – a lungul anilor, oameni de fotbal, sau suporteri care au ținut să transmită mesajele lor de mii de kilometri distanță.

Echipa fanion a Cugirului, nu a mai jucat pe cea de – a doua scenă fotbalistică a României, de 28 ani.

“Fotbaliști, antrenori, suporteri și oameni ce au scris istorie în tricoul roș albastru sunt alături de băieții noștri! Cugireni de la mii de km distanță și un oraș întreg, cred în calificare! Hai Metalurgistul! Hai Cugirul!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a celor la Metalurgistul Cugir.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top