S – a deschis baza de agrement din subordinea Primăriei Blaj. Vezi tarifele și programul de funcționare

0

Start la relaxare și distracție în aer liber. Baza de agrement aflată în subordinea Primăriei Blaj, s-a redeschis sâmbătă, odată cu vremea frumoasă și caldă din sezonul estival.

Cei care doresc să distreze, vor avea la dispoziție ștrandul pentru adulți, iar cei mici vor avea la dispoziție cele trei bazine din interiorul complexului.

Tarifele de acces și programul de funcționare au rămas neschimbate.

Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi al ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Accesul în baza de agrement a Primăriei Blaj se face în conformitate cu „Regulamentul privind condiţiile necesare a fi respectate pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România”, emis de Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu Ministerul Sănătății, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 505/13 iunie 2020.

Normele privind accesul și regulile impuse în interiorul bazei de agrement pe perioada de stării de alertă sunt afișate la intrarea din strada Iuliu Maniu și vor fi comunicate de către angajații bazei, care vor asigura implementarea măsurilor necesare desfășurării activității în condițiile impuse de autoritățile sanitare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top