Prefectul și cei doi subprefecți ai județului Alba au depus jurământul

1

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, numit din nou în funcție, a depus joi, 4 martie 2021, jurământul alături de cei doi subprefecți, Viorel Rașcovici (USR) și Vincze András (UDMR).

Ceremonia a avut un caracter restrâns, cu prezenţă fizică limitată, pentru a respecta normele şi măsurile sanitare în vigoare.

Prefectul Nicolae Albu a fost reconfirmat în funcție miercuri, în cursul aceleași zile, acesta a fost în prealabil demis din funcție.

Subprefectul Vincze András, este membru UDMR din anul 1996, și locuiește în comună Unirea.

În decursul timpului, noul subprefect al județului, a mai ocupat funcția de viceprimar al comunei Unirea, între anii 2004 – 2016, iar din 2016 și pănî anul trecut, acesta a ocupat funcția de city – manager al comunei.

Viorel Rașcovici este al doilea subprefect al județului Alba, propunerea fiind făcută de către USR.

Rașcovici în vârstă de 52 de ani, este fost polițist și fostul șef al Postului de Poliție din comună Cergău.

Totodată acesta este președintele USR Cergău, fiind ales consilier local din formația din care face parte în comună Cergău.

Probleme cu CV pentru noul subprefect

Noul subprefect a trecut a trecut în CV că a urmat studii superioare la o universitate aflată la momentul respectiv în centrul unui scandal cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

În urma acestui scandal, facultatea pe care ar fi absolvit – o noul subprefect, a fost închisă de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Potrivit CV-ului, este vorba despre” Universitatea Internațională Deschisă Tecnoeconomie (greșeala este preluată din CV – n. red.) și Cooperare Româno-Americană din București, Facultatea de Drept, Legislație Internațională Comparată, Diplomație și Consultanță Juridico-Economică, domeniul fundamental științe juridice”.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top