Pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă un furt și o jignire la adresa tuturor românilor

0

Laurențiu Marian Besoi candidează pentru Camera Deputaților a României pe lista PMP Alba. Acesta susține și își dorește un sistem legislativ bazat pe corectitudine adaptat la cerințele actuale ale lumii contemporane.

Fiecare român merită o pensie calculată după contributivitate. Drept urmare, pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă un furt și o jignire la adresa tuturor românilor. Cei care își doresc să se implice în procesul de modernizare și transformare a țării noastre trebuie să fie motivați de responsabilitatea civică pe care o poartă în suflet, ci nu de recompense financiare. PMP urmărește eliminarea pensiilor speciale încă din 2018 când a depus un proiect de lege privind eliminarea acestora. Declarația liderului PMP, Eugen Tomac, la acea dată: “Singurii care ar trebui să beneficieze de pensii speciale sunt „veteranii de război, militari care au luptat în teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici”, iar restul cetățenilor ar trebui să primească pensii în funcție de contributivitate.”

Liviu Rareș Damian se află de asemenea pe lista PMP Alba pentru Camera Deputaților a României unde va urmări reformarea sistemului de învățământ astfel încât acesta să corespundă cu nevoile de actualitate necesare în educație.

Pandemia COVID-19 a evidențiat importanța pe care o are demolarea zidului digital cu care se confruntă tinerii noștri. 40% dintre elevii din mediul rural nu au avut acces la educație, pentru că nu au avut un computer sau o tabletă sau nu au avut acces la Internet. 1 din 2 elevi face cursuri online de pe telefon. Description: O imagine care conține bărbat, costum, purtând, în picioareDescriere generată automatPMP plănuiește respectarea Pactului pentru Educaţie din 2008 care presupune 6% din PIB pentru Învățământ și 1% pentru Cercetare. Aceste resurse financiare vor contribui la implementarea internetului în toate unitățile de învățământ. În plus, PMP doreşte construirea a 1.000 de creșe în următorii patru ani.

Angajamentul Partidului Mișcarea Populară este că niciun copil nu va fi lăsat în urmă. Educația reprezintă viitorul națiunii noastre. Pe data de 6 decembrie, alege PMP – pentru corectitudine într-un viitor digitalizat.

La comanda Partidul Mișcarea Populară Alba , C.M.F. 11200012

Distribuie

Lasă un comentariu

Top